Γνωρίστε την εταιρεία Tettix Α.Ε.Β.Ε.

Με σεβασμό στο παρελθόν,
…και όραμα για το μέλλον…
 
Η εταιρεία Τettix Α.Ε.Β.Ε., δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων, με κύριες δραστηριότητες την εμπορία, επεξεργασία και συσκευασία μπαχαρικών, αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, αποξηραμένων λαχανικών, δημητριακών, αιθερίων και φυτικών ελαίων, αλατιών, τσαγιών Salveo Tea, καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας εξαγωγικών υπηρεσιών Ελληνικών προϊόντων στη λογική της υπερχονδρικής μέσω της Oregano Factory.
 
Ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ συνεχίζει την καταξιωμένη πορεία του στον χώρο, επιδιώκοντας την άριστη λειτουργία και δραστηριότητα της νέας Τettix, με σκοπό την εδραίωση και καταξίωσή της σε μία από τις πιο πετυχημένες εταιρείες στον τομέα της.
 
Με σεβασμό στο παρελθόν και όραμα για το μέλλον, ξεκινάμε βασιζόμενοι στην ίδια δοκιμασμένη πολιτική (αρίστης ποιότητας προϊόντα, διαρκής παρακαταθήκη, αυστηρή επιλογή προμηθευτών - συνεργατών, υψηλή παροχή υπηρεσιών, κ.ά.), όμως με πνεύμα ανανέωσης, πρωτοπορίας και εξωστρέφειας. Στεγαζόμαστε σε καινούριες ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις, συνεργαζόμαστε με άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, δημιουργούμε καινούρια τμήματα (R&D, εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, κ.ά.), εφοδιαζόμαστε σύγχρονο εξοπλισμό, δημιουργήσαμε γραφείο τεχνολογικής και εμπορικής υποστήριξης στην Γερμανία (Τettix GbR), ενώ ιδρύουμε γραφεία εμπορικής υποστήριξης και σε άλλες χώρες (Κύπρο, Βουλγαρία), εφαρμόζουμε καινοτόμες ιδέες και πρακτικές, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ευέλικτη και αποτελεσματική πολιτική εξυπηρέτησης των πελατών, η οποία στηρίζεται στην εξωστρέφεια και στην εξατομικευμένη μελέτη των αναγκών τους.
Μείνετε λοιπόν μαζί μας, ως συνοδοιπόροι μας γιατί,
 
Όλοι εμείς στην ΤΕΤΤΙΧ, και θέλουμε και μπορούμε
να είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας!!!
 
..................................................................................................................................................................
 
 
dimap
 
 
 
 
 
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Ο Δημήτριος Αποστολόπουλος γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα. Ως παιδί, αγαπούσε πολύ τα γράμματα και υπήρξε άριστος μαθητής. Παρ’ όλες τις  δυσκολίες της εποχής εκείνης, κατόρθωσε να ασχοληθεί σε επιστημονικό επίπεδο με την μεγάλη του αγάπη, τα οικονομικά.
Ως πνεύμα οξυδερκές και ανήσυχο, αντιλήφθηκε από πολύ νωρίς την ικανότητά του να εξασκεί την τέχνη του εμπορίου. Το 1992 του δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσει το έμφυτο επιχειρηματικό του χάρισμα. Στην οδό Ευριπίδου, στο κέντρο της Αθήνας, ξεκινά την λειτουργία  καταστήματος μαζί με τον συνεταίρο του. Με αργά, σταθερά και μελετημένα βήματα,  ξεδιπλώνει στο έπακρο τις εμπορικές του δεξιότητες και φέρνει την επιχείρηση στην κορυφή του κλάδου.
Με σεβασμό στο παρελθόν και όραμα για το μέλλον, ο Δημήτριος Αποστολόπουλος, ιδρύει την νέα Τettix, με σκοπό αφενός να συνεχίσει την ίδια δοκιμασμένη πολιτική, αφετέρου να εφαρμόσει νέες, πρωτοπόρες ιδέες, μεθόδους και πρακτικές που επιτάσσει η σύγχρονη εποχή.
Ως επαγγελματίας, έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου του, την οποία έχει αποκτήσει μελετώντας όλες τις σχετικές βιβλιογραφίες, ενώ συμμετέχει σε όλα τα σεμινάρια και τις εκθέσεις, ταξιδεύει σε όλες σχεδόν τις χώρες παραγωγής, έρχεται σε επαφή με αρμόδιους φορείς, ενημερώνεται, παρατηρεί και επεξεργάζεται κάθε σχετική πληροφορία.
Είναι ένθερμος υποστηρικτής του fair play στο εμπόριο, επιδιώκει δημιουργικές και διαχρονικές σχέσεις με κάθε συνεργάτη και στοχεύει μόνο στην κορυφή.
Ως άνθρωπος είναι οραματιστής, επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις, προσβλέπει σε ένα εύρωστο και δημιουργικό μέλλον για την Ελλάδα και τον κόσμο και προσπαθεί γι’ αυτό.
 
Μοιραστείτε το, επιλέξτε πλατφόρμα !

About the Author

Ελένη Αγγελή

Ελένη Αγγελή

Εργάζεται στην Tettix A.E.Β.Ε. και είναι υπεύθυνη γενικής διαχείρησης του εταιρικού blog.  

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0

Δείτε επίσης

e-books

Τσάϊ για συντροφιά στην δουλειά. Κατεβάστε εδώ.

 

Ιδέες με παγωμένο τσάϊ. Κατεβάστε εδώ

 

logo salveo ΤΕΛΙΚΟ

 • Γνωρίστε μας Open or Close

  Χαρά μας να προσφέρουμε βότανα, μπαχαρικά, τσάϊ, αιθέρια έλαια, προϊόντα από τη φύση που έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου με τις καλύτερες προδιαγραφές και έχουν τόσα να μας δώσουν. Μαζί μοιραζόμαστε και το ενδιαφέρον, τις γνώσεις μας, τις ιδέες μας, τα συναισθήματά μας, πιστεύοντας οτι έτσι μαθαίνουμε να εκτιμάμε καλύτερα και να φροντίζουμε ότι τόσο απλόχερα η φύση μας προσφέρει.

  Τα άρθρα του ιστότοπου προέρχονται από αξιόπιστες πηγές οι οποίες σε κάθε περίπτωση αναφέρονται. 

  Δεν υποστηρίζουμε ότι είμαστε ειδικοί, προτείνουμε να απευθύνεστε σε ειδικό όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

  Σε περίπτωση που άθελά μας προσβάλουμε με το άρθρο μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 • Το ενδιαφέρον μας Open or Close
  Η φύση, το περιβάλλον, οι άνθρωποι, οι σχέσεις είναι μία αλυσίδα και η κάθε μας ενέργεια πρέπει να συμβάλλει στη διατήρησή της. Ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον, για τα αγνά προϊόντα της φύσης, τους ανθρώπους γιατί θεωρούμε υποχρέωση και ανάγκη να διατηρήσουμε την ισσοροπία γύρω μας. Ακούμε τί συμβαίνει γύρω μας, αγαπάμε το διάβασμα και μέσα από αυτό εδώ το blog μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας.
 1. Δημοφιλή
 2. Πρόσφατα
 3. .
SALVEOTEA διαφήμιση
05 Φεβρουαρίου 2016
IMAGE Για την συσκευασία μας
12 Φεβρουαρίου 2020
IMAGE Επικοινωνήστε μαζί μας
18 Αυγούστου 2018
IMAGE Βόλτα στη βόρεια Ελλάδα
11 Ιανουαρίου 2018
IMAGE Εικόνες από την Σύρο
05 Απριλίου 2017
IMAGE Χειμωνιάτικο τοπίο
08 Ιανουαρίου 2019
Μαστίχα Χίου
19 Οκτωβρίου 2015
Foodexpo 2019
21 Μαρτίου 2019
Taraxacum officinalis
08 Ιουλίου 2016
λεβάντα βίντεο
13 Μαϊου 2016
IMAGE Artemisia Annua
18 Ιουνίου 2020
IMAGE Gingko biloba
02 Φεβρουαρίου 2016
IMAGE Moringa
19 Νοεμβρίου 2018
IMAGE Pygeum Africanum
08 Μαρτίου 2016
Εγγραφείτε στο newsletter μας για ενημερώσεις