Τόσο ζωηρές, τόσο όμορφες και εξωπραγματικές κάποιες φορές, οι φωτογραφίες προϊόντων είναι χάρμα οφθαλμών.


Αν οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής , οι ευθύνες της οικογένειας, η κακή σου διάθεση σου δείχνουν τον δρόμο σε ένα ατελείωτο αγχωτικό μονοπάτι, είναι η ώρα να σκεφτείς  λίγο τον εαυτό σου. 


Σε όλους μας είναι πρωτόγνωρη εμπειρία. Ένα Πάσχα κλεισμένοι μέσα στο σπίτι μας. μακρυά από την φύση, που τέτοια εποχή είναι εικόνα λυτρωτική για τον καθένα μας.


Έρωτας. Όλοι λίγο πολύ έχουμε νιώσει αυτό το τσίμπημα στην καρδιά που μας κάνει να ξεχνάμε τη λογική και να αρχίζουμε να ονειροπολούμε.


 
Υποστηρίζεται ότι η εμπειρία μας όσον αφορά το φαγητό, βασίζεται σε όλες μας τις αισθήσεις, συμπεριλαμβανομένων και της όρασης ( το χρώμα και η όλη παρουσίαση) και της ακοής (που έχει να κάνει με την φρεσκάδα, την τραγανότητα), ενώ φυσικά οι κύριοι παράγοντες είναι η γεύση  και η όσφρηση.


Ευκαιρία είναι τώρα με την νέα χρονιά να κάνουμε σχέδια, να βάζουμε στόχους, με μοναδικό σκοπό να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.


 
 
 
Έχω την εντύπωση ότι κάθε τι Ταϋλανδέζικο είναι ιδιαιτέρως εξωτικό και απολαυστικό.emoticon
Γι αυτό άλλωστε και η κουζίνα της Ταϋλάνδης έχει γίνει γνωστή στα πέρατα της γης.


Τις περισσότερες φορές την εορτή της μητέρας την καταλάβαινα μόλις έμπαινε η ημέρα, για να μην πω και στα μισά. Έτσι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Είναι κάτι που το γνωρίζω καλά.


Είστε από αυτούς που λατρεύουν να πίνουν 2 και 3 καφέδες εν ώρα δουλειάς; Που τρώτε αλμυρά ή γλυκά σνακς για να ξεπεράσετε το στρες;  Πίνετε και ένα λίτρο κόκα κόλα με το φαγητό;


Πάντοτε λέμε ότι ο καταναλωτής πρέπει να ενημερώνεται και έτσι να παίρνει κι εκείνος το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί όσον αφορά την τροφή του. Η συνήθεια της προσθήκης συστατικών για την καλύτερη εμφάνιση αλλά και την διατήρηση των τροφίμων δεν είναι καινούρια.


Δείτε επίσης

e-books

Τσάϊ για συντροφιά στην δουλειά. Κατεβάστε εδώ.

 

Ιδέες με παγωμένο τσάϊ. Κατεβάστε εδώ

 

logo salveo ΤΕΛΙΚΟ

 • Γνωρίστε μας Open or Close

  Χαρά μας να προσφέρουμε βότανα, μπαχαρικά, τσάϊ, αιθέρια έλαια, προϊόντα από τη φύση που έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου με τις καλύτερες προδιαγραφές και έχουν τόσα να μας δώσουν. Μαζί μοιραζόμαστε και το ενδιαφέρον, τις γνώσεις μας, τις ιδέες μας, τα συναισθήματά μας, πιστεύοντας οτι έτσι μαθαίνουμε να εκτιμάμε καλύτερα και να φροντίζουμε ότι τόσο απλόχερα η φύση μας προσφέρει.

  Τα άρθρα του ιστότοπου προέρχονται από αξιόπιστες πηγές οι οποίες σε κάθε περίπτωση αναφέρονται. 

  Δεν υποστηρίζουμε ότι είμαστε ειδικοί, προτείνουμε να απευθύνεστε σε ειδικό όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

  Σε περίπτωση που άθελά μας προσβάλουμε με το άρθρο μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 • Το ενδιαφέρον μας Open or Close
  Η φύση, το περιβάλλον, οι άνθρωποι, οι σχέσεις είναι μία αλυσίδα και η κάθε μας ενέργεια πρέπει να συμβάλλει στη διατήρησή της. Ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον, για τα αγνά προϊόντα της φύσης, τους ανθρώπους γιατί θεωρούμε υποχρέωση και ανάγκη να διατηρήσουμε την ισσοροπία γύρω μας. Ακούμε τί συμβαίνει γύρω μας, αγαπάμε το διάβασμα και μέσα από αυτό εδώ το blog μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας.
 1. Δημοφιλή
 2. Πρόσφατα
 3. .
IMAGE Βόλτα στη βόρεια Ελλάδα
11 Ιανουαρίου 2018
IMAGE Εικόνες από την Σύρο
05 Απριλίου 2017
IMAGE Χειμωνιάτικο τοπίο
08 Ιανουαρίου 2019
Μαστίχα Χίου
19 Οκτωβρίου 2015
Foodexpo 2019
21 Μαρτίου 2019
Taraxacum officinalis
08 Ιουλίου 2016
λεβάντα βίντεο
13 Μαϊου 2016
IMAGE Artemisia Annua
18 Ιουνίου 2020
IMAGE Gingko biloba
02 Φεβρουαρίου 2016
IMAGE Moringa
19 Νοεμβρίου 2018
IMAGE Pygeum Africanum
08 Μαρτίου 2016
Εγγραφείτε στο newsletter μας για ενημερώσεις