Μπορεί να φαίνεται κοινοτυπία για μία ενήμερη νοικοκυρά, αλλά πρέπει να το πω ότι με το τέλος του καλοκαιριού  τελειώνει σιγά  σιγά η σοδειά της τομάτας, και είναι ευκαιρία τώρα που έχουν αρχίσει να παραγίνονται, να συγκεντρώσουμε αρκετή ποσότητα  σε προσιτή τιμή, για να παρασκευάσουμε την δικιά μας σάλτσα που θα είναι πάντα φρέσκια και με όλη την γεύση της απίθανης καλοκαιρινής τομάτας.


Υπάρχει μια αυξανόμενη ποικιλία φυτικών ελαίων για το μαγείρεμα και την παρασκευή φαγητού. Πώς αποφασίζει κανείς ποιο να διαλέξει;


Salsas και τορτίγιες είναι παραδοσιακές συνταγές από το Μεξικό.


Η ζάχαρη αποκτά απρόσμενη γεύση όταν είναι σε συνδυασμό με άλλα υλικά.



Η εποχή μας καλεί να φτιάξουμε κάτι εύκολο και πολύ νόστιμο. Τι άλλο θα μπορούσαμε να βρούμε από λίγες συνταγές για ψητά;




Η  λέξη  ‘πέστο’ είναι ιταλικής καταγωγής που σημαίνει σπάζω, συνθλίβω, όπως συνθλίβονται τα μπαχαρικά σε γουδί.


Dolmeh Seeb-Zamini (συνταγή από Ιράν)


Το Πασχαλινό τραπέζι το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία.  Το αρνί ή το κατσίκι πρωταγωνιστούν στις πιο γευστικές συνταγές της εποχής με το αρνάκι στη σούβλα να είναι κορυφαία επιλογή.  



Διαλέξαμε νηστίσιμες συνταγές με φαντασία για να δοκιμάσετε!


 

logo salveo ΤΕΛΙΚΟ

e-books

Τσάϊ για συντροφιά στην δουλειά. Κατεβάστε εδώ.

 

Ιδέες με παγωμένο τσάϊ. Κατεβάστε εδώ